TERVETULOA TAMMER-GOLFIIN

TIETOPAKETTI UUSILLE JÄSENILLEMME - TERVETULOA TAMMERIIN!

wisegolf
​​​​​

Käytössämme on WiseGolf-järjestelmä, joka toimii selaimella tai sovelluksessa. Suosittelemme lataamaan WiseGolf -sovelluksen, joka on saatavilla Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta. Sovellus muistaa tunnuksesi, jolloin sinun ei aina tarvitse erikseen kirjautua sisään. Ajanvaraus sen kautta on siis hyvin helppoa. Ajanvarauksen lisäksi sovelluksella pääset lukemaan artikkeleitamme ja tarkistelemaan omia tietojasi. Lisäksi voit varata lähtöjä myös muille kentille sovelluksen kautta.

Kirjautuminen

Kun ostat meille jäsenyyden verkkokaupastamme, luot samalla tunnukset WiseGolfiin. Näillä tunnuksilla pääset siis kirjautumaan ajanvarausjärjestelmään. Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et ole saanut linkkiä, ilmoita tästä Caddiemasterille ja lähetämme sinulle salasanan uusintalinkin.

Kaikkien uusien jäsenten käyttäjätunnuksena toimii pääsääntöisesti sähköpostiosoite ja vanhoilla jäsenillämme käyttäjätunnus on hyvin todennäköisesti jäsennumero.

Vaikka emme olisikaan vielä käsitelleet jäsenyyttäsi, pääset kirjautumaan Wiseen. Kun olemme aktivoineet jäsenyyden ja luoneet sinulle jäsennumeron, saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi ja pääset varaamaan lähtöjä TG-jäsenenä. Pyrimme käsittelemään jäsenyyden yhden päivän kuluessa.

ajanvaraus
​​​​​​​

Ajanvaraus tapahtuu WiseGolf-sovelluksella, selaimella tai tarvittaessa Caddiemasterin kautta.

  • Tammer-Golfin jäsenillä on oikeus varata peliaikoja seitsemän (7) päivää etukäteen, mukaan lukien kuluvan päivän - (eli kuluva päivä + 6 päivää). Ajanvaraus aukeaa aamuisin klo 09:00.
  • Tammer-Golfin jäsen voi varata samassa lähtöryhmässä pelaavat vieraspelaajat seitsemän (7) päivää etukäteen.
  • Jäsenellä voi olla yhteensä kolme (3) ajanvarausta kerrallaan. Varauksia voi olla enintään yksi (1) varauspäivää kohden.


Kentällämme voi pelata 9 tai 18 väylää ja puolikas kierros pelataan aina etuysillä. Varatessasi sinun ei siis tarvitse päättää pelaatko etuysin vai täyden kierroksen. Ilmoitathan tämän kuitenkin maksuvaiheessa Caddiemasterille, jotta osaamme veloittaa oikean green feen.

pelaaminen

Pelaamiseen Tammer-Golfissa pääset tutustumaan alta löytyvän linkin kautta. Valikosta löydät mm. peliohje- ja paikallissäännöt, kenttäesittelyn ja turvallisuusohjeet.

Harjoittelu

Harjoitusalueet löytyvät klubitalon läheisyydestä ja ne ovat kaikkien harjoittelijoiden käytössä. Harjoituspallot saat rangeautomaatista, joka toimii kortilla, poletilla, MobilePaylla, Wisellä tai rangenapilla.

Rangen lisäksi harjoittelemaan pääsee lähipelialueella sekä chippi- ja puttigreeneillä.

Mikäli olet kiinnostunut opetuksesta / valmennuksesta, klikkaa alla olevaa linkkiä.

klubiravintola ja kioski

Klubiravintola Greensome palvelee golfkauden ajan klubitalolla. Ravintola tarjoilee eväät kierrokselle, lounasta sekä pöytiin tarjoillun menun.

Kioski palvelee 10-väylän jälkeen.

10-kioskilla taukoaika max 7 min. Tauon jälkeen pelaamista on jatkettava heti, kun väylän 11 griini on vapaa. Ryhmän ollessa jäljessä edellä menevästä ryhmästä, kioskilla ei pidetä taukoa.


Klubin palvelut

Pro Shop palvelee Caddiemasterin aukioloaikojen mukaan. Valikoimastamme löytyy pääsääntöisesti palloja, hanskoja, pipoja, lippiksiä, tuttueja, tiitä sekä muuta hyödyllistä tavaraa.

Saunat lämpenee viikonloppuisin Caddimasterin ollessa paikalla. Arkisin laitamme ne päälle pyynnöstä. Muista siis ilmoittaa ennen kierrosta, mikäli haluat mennä saunaan. Pukuhuoneistamme löytyy pyyhkeet sekä pesuaineet pelaajille!