Klubitoimikunnan tavoitteena on kehittää seurassa yhteenkuuluvuutta ja positiivista klubihenkeä sekä tukea golfarin hyvinvointia.

Tavoitteeseen pyritään kaudella 2024 järjestämällä golfarin hyvinvointia ja turvallisuutta edistäviä tapahtumia, klubi-iltoja ja toimintaa aloittaville golfareille. Lisäksi järjestämme jäsenten toiveiden mukaisesti retkiä, klubimatkan ja teatteri-iltoja. Vastaamme toimintarajoitteisten golfharrastuksen järjestelyistä ja teemme yhteistyötä muiden toimikuntien kanssa. Lisäksi teemme hallitukselle ja toiminnanjohtajalle ehdotuksia seuran toiminnan kehittämiseksi. Tiedotamme jäsenistölle järjestämistämme tapahtumista seuran kotisivuilla, ilmoitustauluilla ja sähköpostin välityksellä.

Toimikunta kokoontuu 5.2., jonka jälkeen julkistetaan toimintasuunnitelma kaudelle 2024.


Puheenjohtaja
Marja-Leena Lähteenmäki
050 516 8779
lahteenmale12@gmail.com

Jäsenet 2023

Elsner-Koivu Kirsten

Hammar Anne-Marja

Jauhiainen Heli

Kankainen Tarja

Pakkala Arja

Patana Anne

Piippo Pasi

Pyykkö Tiina

Sjöholm Suzanne

Tamminen Eeva


​​​​​​​VUODEN 2024 TAPAHTUMIA


Kevään 2024 teatteriesitykset - ks. lisätietoja avautuu alla olevilla linkeillä

- 15.2.2024 klo 19.00 Frida, Tampereen työväen teatteri

- 19.3.2024 klo 19.00 Piaf, Tampereen teatteri

- 18.4.2024 klo 19.00 Idän pikajunan arvoitus, Tampereen teatteri


VUODEN 2023 TAPAHTUMIA

- Kuvia klubikisasta 10.9.​​​​​​​: kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4, kuva 5

- Klubi-iltojen "kotiohjeita":

Päivittäiseen jalkojen virkistykseen liittyen saat jumppaohjeita esim. sivuilta https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/liikunta/tee_tama_jalkajumppa_joka_paiva

Karin ohjeita talviharjoitteluun

Voimme esimerkiksi pestä hampaat yhdellä jalalla seisten, tukijalkaa vaihtaen ja taidon kehittyessä jatkamme samaa silmät suljettuina. Vaativampaa on laittaa sukat jalkaan seisten, mutta siihen pyrimme.

Vartalon kierto on oleellinen ominaisuus svingin kannalta. Tätä harjoittelemme istuen tai seisten kädet vastakkaisilla olkapäillä ja polvia tiukasti paikallaan pitäen.

Vahvat pakaralihakset pitävät meidät lyöntiasennossa. Muistetaan siis harjoittaa niitä esimerkiksi kyykkäämällä. Hyvä ja turvallinen harjoitus on nousta ja laskeutua tuolille rauhalliseen tahtiin ilman käsien tukea.

Ja tietenkin harjoittelemme puttia joka päivä. Tarvitsemme vain putterin, pallon ja maaliksi esimerkiksi kirjan selkämyksen.

Näillä eväillä siirrymme talvikauteen uutta kevättä odotellen. Muistetaan harjoitella!!

Vuoden 2022 tOIMINTA

Toimintasuunnitelma 2022

Toimintakertomus 2022

VUODEN 2021 TOIMINTA

Toimintakertomus 2021​​​​​​​