ILMOITTAUTUMINEN JUNIORIRYHMIIN ON AUKI ;)

Järjestämme toimintaa vasta-alkajille, aiemmin mukana olleille sekä tavoitteellisesti harjoitteleville, kilpailemisesta kiinnostuneille junioreille.

Harjoitusmäärät viikottain vaihtelevat osallistujan innokkuuden mukaan eli lapsi voi valita itselleen sopivan ryhmän.

Valmennuksesta vastaa PGA – valmentaja Esa Lehti, joka on pääsääntöisesti paikalla jatkoryhmien harjoituksissa ja kaikissa päiväleireissä. Starttiryhmistä vastaa seuravalmentajat sekä Esa Lehti.

Välineitä saa harjoituksiin sekä omatoimiseen harjoitteluun lainaksi seuralta. Omat välineet kannattaa kuitenkin hankkia melko varhain, näin saa itselleen juuri sopivat ja mieluisat mailat. Juniorivälineita saa uutena ja käytettynä varsin kohtuulliseen hintaan.

Tiesithän että lasten ei tarvitse erikseen suorittaa green cardia päästäkseen pelaamaan kentälle. Tammer Golfissa lapset pääsevät pelaamaan kentälle huoltajansa tai läheisen, golfia harrastavan aikuisen seurassa.

Pelikausimaksu alle 12-vuotiailta on 0 euroa ja yli 12- ja alle 21- vuotiaille on porrastettu pelikausikorttimaksu. Junioreiden jäsenmaksu kaudella 2022 on 59 Euroa alle 18-vuotiaat ja 99 Euroa yli 18-vuotiaat.

fortinet Junnutour osakilpailut

Fortiner junnutour on matalan kynnyksen kilpailukiertue ensimmäisiä turnauksia käyville junioreille. Osakilpailuissa pelataan 9 reikää tasoituksellista peliä. Jokaisessa peliryhmässä on mukana aikuinen "peliohjaajana" ohjaamassa etiketissä ja sääntötulknnoissa. Osallistua voi yhteen tai useampaan osakilpailuun.

https://sites.google.com/site/pirkanmaanjunnutour/home


 • Pe 10.6. -- Tammer Golf
 • Pe 17.6. -- Pirkanmaan Golf
 • Ti 21.6. -- Nokia River Golf
 • Ke 29.6. -- Lakeside Golf
 • Ke 13.7. -- Poltinkoski Golf
 • Pe 29.7. -- Hiisi Golf
 • To 4.8. -- Golf Pirkkala


Päiväleirit

Kesän aikana järjestetään 3 kaikille junioreille avointa päiväleiriä. Päivien ohjelma muodostuu pelaamisen ja harjoittelun ympärille. Myös vasta-alkajat pääsevät tutustumaan, pelaamiseen, kenttään ja golfetikettiin. Leiripäivän aikana lapset pääsevät myös tutustumaan uusiin pelikavereihin. Päiväleirin kesto on noin 6 tuntia.

Yhden päiväleirin hinta on 40 €, joka sisältää maistuvan lounaan ravintola Ruodussa. Junioriryhmissä harjoitteleville leirit kuuluvat kesän ohjelmaan eikä heiltä mene erillistä veloitusta päiväleireistä. Minimi osallistuja määrä on 8, jotta päivät toteutuvat.

Päiväleireille ilmoittaudutaan suoraan caddiemasterin toimistolle, soittamalla numeroon 0600 04099 tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tammer-golf.fi.


LEIRIAJANKOHDAT OVAT

 • 9.6. klo 9.00 - 15.00
 • 7.7. klo 9.00 - 15.00
 • 5.8. klo 9.00 - 15.00


Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaa PGA – valmentaja Esa Lehti, apunaan seuravalmentajat.
Puhelin 0400 196171
esa.lehti75@gmail.com


Junnujen päiväkurssi 11.-13.7.

Päiväkurssi sopii vasta - alkajille sekä entuudestaan golfkokemusta omaaville alle 14 - vuotiaille lapsille. Aloittelevat lapset pääsevät tutustumaan golfiin ja saavat kurssin päätteeksi Green Cardin. Mikäli osallistujalla ei vielä ole omia mailoja, saa välineet lainaksi kurssin ajaksi. Kokemusta omaaville junioreille tässä on hieno tilaisuus kehittää taitoja. Harjoittelua ja erilaisia pienpelejä tulee reippaasti kolman päivän aikana.
Vastuuvetäjä seuramme valmentaja Esa Lehti sekä apuvalmentajat.

 • Kurssiaika 11.-13.7. Joka päivä klo 10 - 13
 • Evästauko päivittäin klo 12.30 Bistro Ruodussa (eväät sisältyvät kurssin hintaan)
 • Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta
 • Kurssin hinta 99 Euroa / osallistuja sisältää valmennus, harjoitusvälineet, evästauot sekä alv 24%


Ilmoittautuminen aukeaa tänne kesäkuussa. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot Esalta esa.lehti75@gmail.com