Hanki pelioikeus Tammer-Golfiin - jäseneksi nyt ilman liittymismaksua!

Odotamme innolla uuden kenttämestarimme Risto Lavanderin kokemuksen tuomaa kädenjälkeä kenttämme kehittymisessä, kylmästä alkukaudesta huolimatta!

13.5.2023 Kausi lähtenyt hienosti käyntiin ja 8 väylän griini vihertää kauniisti

Tammer-Golf on Pirkanmaan ensimmäinen golfseura, joka on perustettu v. 1965. Ruotulan kentällä on pelattu vuodesta 1969 ja se on edelleen Tampereen ainoa 18-reikäinen kenttä.

Seuran jäsenillä on mahdollisuus hankkia Pirkanmaan hinta-/laatusuhteeltaan edullisimpia pelioikeuksia (katso koko hinnasto kotisivuilta). Esimerkiksi aikuisten pelioikeus maksaa vain 690 €.

Ruotulan kenttä on myös mainio paikka opiskelijoille, eli tarjoamme päätoimisille opiskelijoille rajoittamattoman pelioikeuden hintaan 370 € ja sama hinta on voimassa kaikille v. 1996 tai myöhemmin syntyneille. Junioreille (s. 2002 tai myöhemmin) on vielä edullisemmat hinnat ja alle 12-vuotiaat pelaavat meillä ilmaiseksi.

Tammer-Golf sopiikin hinnoittelunsa vuoksi koko perheen golfyhteisöksi!

Helpoiten pääset mukaan tammerilaiseksi liittymällä jäseneksi etusivulla olevan JÄSENEKSI -hakukaavakkeen kautta. Samalla voit tilata peloikeuden, mutta sen voit toki tehdä myöhemminkin.

Otamme luonnollisesti vastaan käytännössä kaikki liikuntasetelit ja -edut, joilla voi maksaa pelioikeuden lisäksi esim. pallokoreja rangelle. Range on avoin kaikille 24/7 ja pallokoneesta saa pallot aukioloaikojemme ulkopuolella lähimaksulla.

Jos olet vasta aloittamassa golfia, katso kurssitarjontamme kotisivuiltamme kohdasta Opetus.

Tervetuloa golffaamaan Tammer-Golfiin!

Hinnasto

Lue lisää

Varaa pelioikeus kesälle 2023

Kirjautumalla sisään WiseGolfiin pystyt varaamaan ja ostamaan pelioikeuden Tammer-Golfiin kaudelle 2023.

Lue lisää

Jäsenhakemus

Lue lisää