Hanki pelioikeus Tammer-Golfiin - jäseneksi nyt ilman liittymismaksua!

Odotamme innolla odotimme kenttämestarimme Risto Lavanderin kokemuksen tuomaa kädenjälkeä kenttämme kehittymisessä, kylmästä alkukaudesta huolimatta! Emmekä joutuneet pettymään, vaan päinvastoin!

13.5.2023 Kausi 2023 lähti hienosti käyntiin ja 8 väylän griini vihersi kauniisti jo toukokuun puolessa välissä

Tammer-Golf on Pirkanmaan ensimmäinen golfseura, joka on perustettu v. 1965. Ruotulan kentällä on pelattu vuodesta 1969 ja se on edelleen Tampereen ainoa 18-reikäinen kenttä.

Seuran jäsenillä on mahdollisuus hankkia Pirkanmaan hinta-/laatusuhteeltaan edullisimpia pelioikeuksia (katso koko hinnasto kotisivuilta). Esimerkiksi aikuisten pelioikeus 2023 maksoi vain 690 € (2024 hinnat julkistetaan myöhemmin).

Ruotulan kenttä on myös mainio paikka opiskelijoille, eli tarjoamme päätoimisille opiskelijoille rajoittamattoman pelioikeuden edulliseen hintaan. Junioreille (21-v. ja alle) on vielä edullisemmat hinnat ja 16-vuotiaat (ja nuoremmat) pelaavat meillä ilmaiseksi.

Tammer-Golf sopiikin hinnoittelunsa vuoksi koko perheen golfyhteisöksi!

Helpoiten pääset mukaan tammerilaiseksi liittymällä jäseneksi etusivulla olevan JÄSENEKSI -hakukaavakkeen kautta. Samalla voit tilata peloikeuden, mutta sen voit toki tehdä myöhemminkin.

Otamme luonnollisesti vastaan käytännössä kaikki liikuntasetelit ja -edut, joilla voi maksaa pelioikeuden lisäksi esim. pallokoreja rangelle. Range on avoin kaikille 24/7 ja pallokoneesta saa pallot aukioloaikojemme ulkopuolella lähimaksulla.

Jos olet vasta aloittamassa golfia, katso kurssitarjontamme kotisivuiltamme kohdasta Opetus.

Tervetuloa golffaamaan Tammer-Golfiin!