Hanki pelioikeus Tammer-Golfiin - jäseneksi nyt ilman liittymismaksua!

HUOM! loppukauden jäsenmaksu kattaa myös kauden 2024!

Odotamme innolla uuden kenttämestarimme Risto Lavanderin kokemuksen tuomaa kädenjälkeä kenttämme kehittymisessä, kylmästä alkukaudesta huolimatta!

13.5.2023 Kausi lähtenyt hienosti käyntiin ja 8 väylän griini vihertää kauniisti

Tammer-Golf on Pirkanmaan ensimmäinen golfseura, joka on perustettu v. 1965. Ruotulan kentällä on pelattu vuodesta 1969 ja se on edelleen Tampereen ainoa 18-reikäinen kenttä.

Seuran jäsenillä on mahdollisuus hankkia Pirkanmaan hinta-/laatusuhteeltaan edullisimpia pelioikeuksia (katso koko hinnasto kotisivuilta). Esimerkiksi aikuisten pelioikeus 2023 maksoi vain 690 € (2024 hinnat julkistetaan myöhemmin).

Ruotulan kenttä on myös mainio paikka opiskelijoille, eli tarjoamme päätoimisille opiskelijoille rajoittamattoman pelioikeuden edulliseen hintaan. Junioreille (21-v. ja alle) on vielä edullisemmat hinnat ja alle 12-vuotiaat pelaavat meillä ilmaiseksi.

Tammer-Golf sopiikin hinnoittelunsa vuoksi koko perheen golfyhteisöksi!

Helpoiten pääset mukaan tammerilaiseksi liittymällä jäseneksi etusivulla olevan JÄSENEKSI -hakukaavakkeen kautta. Samalla voit tilata peloikeuden, mutta sen voit toki tehdä myöhemminkin.

Otamme luonnollisesti vastaan käytännössä kaikki liikuntasetelit ja -edut, joilla voi maksaa pelioikeuden lisäksi esim. pallokoreja rangelle. Range on avoin kaikille 24/7 ja pallokoneesta saa pallot aukioloaikojemme ulkopuolella lähimaksulla.

Jos olet vasta aloittamassa golfia, katso kurssitarjontamme kotisivuiltamme kohdasta Opetus.

Tervetuloa golffaamaan Tammer-Golfiin!