Junioritoimikunta suunnittelee ja toteuttaa TG:n junioritoimintaa. Sen tarkoitus on kehittää seurassa lasten ja nuorten golfharrastamista sekä huolehtia juniorien puitteista harrastaa, harjoitella ja pelata golfia seurassamme.

Junioritoimintaan sisältyy seuran juniorien valmennuksen, kurssien ja tapahtumien järjestelyt sekä uusien juniorijäsenten hankinta. Junioritoimikunta vastaa harrastejunioritoiminnasta ja kilpaurheilutoimikunta kilpajunioritoiminnasta.

Toimikunnan tehtäviä ovat huolehtia eritasoisille junioriryhmille valmennus, varmistaa talous, järjestää tapahtumia ja kilpailuja. Toimikunnan ydintehtävä on houkutella laadukkaalla toiminnalla mahdollisimman moni lapsi ja nuori golfharrastuksen pariin liikkumaan. Tärkeänä kulmakivenä tässä tehtävässä toimii junioreiden ja heidän vanhempiensa aktivointi.

Tavoitteena on luoda vahva yhteisen tekemisen kulttuuri, missä lapset, nuoret ja vanhemmat toimivat yhdessä nuorisogolfin parissa. Tärkeintä on, että lapset ja nuoret viihtyvät golfin parissa, saavat uusia kavereita ja elämyksiä.

Junioritoimikunta laatii puheenjohtajansa johdolla toimintakertomuksen, toimintasuunnitelman ja budjetin seuraavalle vuodelle.

TG on tällä hetkellä Golfliiton Laatuseura - tavoite on nousta Tähtiseuraksi 2024-2025 aikana

Puheenjohtaja
Esa Lehti

esa.lehti@tammer-golf.fi
p. 0400 196 171

Jäsenet

Leena Taivalsaari

Minttu Toivonen

Samu Saarimäki

Lilli Walden

Pasi Hakanen

Saara Hakanen