Tervetuloa Tammer-Golfin jäseneksi!

Olemme hyväksyneet jäsenhakemuksesi ja toivotamme Sinut tervetulleeksi Tammer-Golfiin!

Alta löydät tietoa ajanvarauksesta, sinne kirjautumisesta sekä seuran tiedotuskanavista.

Ajanvaraus ja nettisivut

Sivuilla www.tammer-golf.fi (nämä sivut joille sähköpostin linkki sinut toi) pääset muokkaamaan omia tietoja ja tarkastelemaan laskuja, sekä näet kirjautuneena jäsenille kohdistettuja uutisia ja verkkokauppatuotteita. Esimerkiksi verkkokaupastamme voit ostaa kirjautuneena sisään pelioikeuden kesälle 2023.

Tammer-Golfin sivuilta pääset linkin kautta ajanvaraus applikaatioon selaimessa, tai voit ladata sen puhelimen sovelluskaupasta. Tänne kirjautumalla pääset varaamaan aikoja Tammer-Golfin kentälle, sekä muille WiseGolf järjestelmää käyttäville golfkentille.

Kuvassa ympyröity linkki ajanvaraukseen ja kotisivujen sisäänkirjautumiseen.

Pääset kirjautumaan sisään yllämainittuihin ohjelmiin seuraavilla ohjeilla:

Käyttäjätunnuksenasi toimii jäsennumerosi, joka löytyy laskulta kohdasta "Asiakasnumero".

Laskun saapumisen jälkeen saat pian rekisteröitymislinkin sähköpostiin, jonka kautta pääset muodostamaan oman salasanan WiseGolf-järjestelmään.

Jos tarvitset apua kirjautumiseen ja/tai ajanvaraukseen tarkat ohjeet löytyvät verkkosivuiltamme. Myös caddiemasterilta voit pyytää apua. Ohessa linkit perusohjeisiin:

Wisegolf applikaation kautta pystyt myös helposti vaihtamaan kenttää ja varaamaan ajan vieraskentälle, joka käyttää WiseGolfin ajanvarausta.

Ajanvaraus ohjeet

Ajanvaraus tapahtuu WiseGolf -sovelluksen ja sovelluksen selainversion kautta. Tunnuksina toimivat samat, kuin kirjauduttaessa Tammer-Golfin sivuille.

Lue lisää

Pelioikeus

Jos olet kiinnostunut pelioikeuden ostamisesta vuodelle 2023, sen voit ostaa verkkosivujemme kaupasta, kun olet sisään kirjautuneena. (https://kauppa.tammer-golf.fi/)

Golf Gamebook

Suosittelemme Golf GameBook sovelluksen puhelimeenne, sillä sen kautta pystyt syöttämään harjoitus- ja tasoituskierroksia talteen. Lisäksi käytämme sovellusta kilpailujemme tulospalvelussa.

Jos lataat sovelluksen, niin suosittelemme aktivoimaan tasoitus (sininen ruutu sovelluksen etusivulla) Golfliiton kanssa, niin se päivittyy automaattisesti.

Tiedotus

Tammer-Golfin uutiskirjeen välityksellä tiedotamme jäseniä ajankohtaisista tapahtumista sekä kerromme ajantasaista tietoa kentästämme. Jäsenet liitetään automaattisesti uutiskieje listalle, mutta uutiskiejeen voi perua sähköpostin alalaidasta kohdasta "Peruuta uutiskirje".

Lisäksi kannattaa tarkkailla nettisivujemme etusivulta löytyvää ajankohtaista osiota, josta löytyy myös paljon tietoa kesän tapahtumista. Osa uutisista julkaistaan myös WiseGolf sovelluksessa.

Näiden tiedotusvälineiden lisäksi toimintaamme voi seurata sosiaalisesta mediasta; meidät löytää Facebookista ja Instagramista nimellä @tammergolf.

Nähdään Tammer-Golfissa!