Toiminnanjohtajan terveiset

Hyvä Tammer-Golfin jäsen!

Nimeni on Markku Ignatius ja aloitin 1.3.2022 virallisesti TG ry:n toiminnanjohtajana. Aloitan toimessa varsin surullisena aikana eli keskellä sotaa, joka on yllättävän lähellä meitä. Toivonkin kaikkien puolesta, että sodasta tulee lyhyt. Epäilen kuitenkin tätä kirjoittaessani, että lyhyen tai pidemmän sodan arvet tulevat olemaan myös meitä tavalla tai toisella koskettavia. Itse asiassa ovat jo, sympatiana Ukrainaa kohtaan.

Olen aikoinaan muotoillut omaksi motokseni sanat ”luovuus, rohkeus, positiivisuus”. Ne olivat myös mainittuna CV:ssäni, jonka loppusyksystä lähetin TG:n hallitukselle tahdonilmaisuna sille, että olen kiinnostunut tästä tehtävästä. Tulen Tampereelle ”paljasjalkaisena stadilaisena”, nyt tosin Espoosta muuttaen. En oikeasti tunne Tamperetta juuri lainkaan, mutta olen vakuuttunut, että viihdyn tässä Suomen nousujohteisimmassa kaupungissa.

Tällä hetkellä Tammer-Golfin tilanne näyttää valoisalta, mutta haastava talvi säiden puolesta pitää meidät jännityksessä mitä on keväällä edessä. Tässä vaiheessa kuten talvenkin aikana teemme yhdessä kaikkemme, että kausi saadaan parhaalla mahdollisella tavalla avattua. Nämä murheet ovat kuitenkin aika lailla pieniä, kun miettii mitä maailmassa ja Ukrainassa juuri nyt tapahtuu (oma kannanottomme löytyy Tammer-Golfin Facebookin kansikuvassa).

Tällä lyhyellä viestilläni haluan ilmoittautua käytettäväksenne Tammer-Golfin eteen. Kentän tulevaisuuden suhteen elämme mielenkiintoisia aikoja. Erilaisia optioita on ilmassa ja niiden suhteen olemme mukana yhteisessä suunnitteluprosessissa yhdessä kaupungin kanssa. Tänä keväänä asia toivottavasti etenee ja voimme käsitellä kenttähanketta joko kevätvuosikokouksessa (alustava päivämäärä 27.4.) tai erillisessä tiedotustilaisuudessa toukokuun puolella.

Motivoitunein mielin uuteen haasteeseen tarttuen,

Markku Ignatius
Toiminnanjohtaja
Tammer-Golf ry
e-mail: markku.ignatius@tammer-golf.fi
puhelin: 050-5935330

PS. omasta taustastani ja golf-urani käänteistä saat helpoiten kuvan Golfpisteen julkaisemasta artikkelista
(linkki) ja taustaa siirtymisestäni Tampereelle on kirjoitettu myös TG-Newsin numerossa 2/2021 (linkki)