Pelaaminen talviheriöille jatkuu vielä toistaiseksi...

Pelaaminen kesäviheriöille päättyi tämän kauden osalta su 15.10. Valmistelemme maanantaiksi 16.10. alkaen pelattavan 10-reikäisen "talvikentän", joka pelataan osin lyöntilavoilta (LL) ja kaikki viheriöt talvikupilla korvaten. Pelattavat reiät tulevat olemaan: 1, 10 (LL), 11 (LL), 12, 13 (LL), 14 (LL), 15 (LL), 16, 17 (LL) ja 18. Kenttä ei ole enää tasoituskelpoinen, mutta siellä voi ulkoilla ja käyttää omaa siirtosääntöä.

Pelaaminen on sallittu VAIN silloin, kun kenttä EI OLE JÄÄSSÄ EIKÄ KUURASSA. Pelioikeutetut laittavat nimensä 1-tiillä olevan mustan postilaatikon "pallorännivihkoon". Mikäli joku heidän mukana oleva vieras ehdoin tahdoin haluaa mukaan, heidän GF 20 € on mahdollista maksaa Mobile Paylla 1-tillä olevan ohjeen mukaan.

Vieraspelaaminen sellaisenaan loppuu 15.10. Käytössä olevalla kameran avulla teemme pistokokeita ja salapelaaminen johtaa toimenpiteisiin, joten toivomme jäseniltämme "kuuliaisuutta" ja myös vapauden tarkkailla muita kentällä liikkujia näillä pelisäännöillä. Koirien ulkoiluttaminen kentällä on edelleen lähtökohtaisesti kielletty.

HUOM! Klubitalo on suljettu tältä kaudelta. Bägivaraston WC on avoinna omilla avaimilla. Kioskin WC on tältä kaudelta suljettu (vedet tyhjennetty ke 11.10.).

Rangelta otetaan vedet pois ma 16.10 alkavalla viikolla. Sen jälkeen pallokone suljetaan tältä kaudelta, mutta rangella saa toistaiseksi lyödä palloja ns. itsekeruumenetelmällä, eli palloja voi poimia itse rangelta sen verran kun niitä lyö. Putti- ja chippiviheriöt suljetaan 16.10. alkaen, mutta lähipelialueen viheriö sekä harjoitusbunkkeri ovat toistaiseksi käytössä.

Kiitos kaikille kuluneesta ja varsin menestyksekkäästä golfkaudesta 2023!

Tammer-Golfin puolesta,

Markku Ignatius

Toiminnanjohtaja