Avoimet ovet Golf Studios-simulaattoreissa su 5.11. klo 12-16

Golf Studios -simulaattoreissa järjestetään avointen ovien päivä sunnuntaina 5.11. klo 12-16. Luvassa on mm. kisailua, arvonta ja vapaata laitteistoon sekä tiloihin tutustumista. Lisäksi pääset juttelemaan henkilökuntamme kanssa, ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Nekalan simulaattorista esillä on myös Takomon uudet rautamailat, jotka ovat testattavissa. Lyöntitutka Trackmanin tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja sen parissa viihtyvät niin kokeneet golfarit kuin vasta-alkajatkin. Meillä voit harjoitella laadukkaasti, pelata upeita kenttiä ympäri maailman sekä haastaa kaverit hauskoihin kilpailuihin. Tapahtuma on kaikille avoin, joten nappaa myös perheenjäsenet ja kaverit mukaan tutustumaan sisägolfiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Avoimissa ovissa on voimassa tarjous kymppikorteista, jonka saat lunastettua hintaan 200€/10h. Kymppikortit ovat ostettavissa paikan päältä, sekä nettisivuilta rajoitettu erä: golfstudios.fi.

Pirkanmaan alueella löydät simulaattorimme Tampereelta, Ylöjärveltä, Nokialta, Lempäälästä ja Akaasta. Golf Studioitten käyntiosoitteet löydät nettisivuilta golfstudios.fi. Tervetuloa testaamaan sisägolfia, tutustumaan tiloihimme sekä ihastumaan markkinoiden laadukkaimpaan lyöntitutkaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Terveisin,

Petri Halme
Golfb Oy
044-5336179
pete@golfstudios.fi