TG:n kauden päätöskilpailu 7.10.

Kausi lähestyy loppuaan, mutta sitä ennen pelataan vielä perinteinen kauden päätöskilpailu. Ilmoittaudu nopeasti mukaan, sillä syksyn kilpailut ovat täyttyneet nopeasti!

TG:n Kauden päätöskisa pelataan 7.10. yhteislähtönä klo 10:00. Lähtöajassa on aamupakkasvaraus, eli lähtöä saatetaan tarvittaessa siirtää vähän myöhäisemmäksi.
Kilpailuun saavat osallistua Tammer-Golfia kotiseuranaan pitävät pelaajat sekä heidän kutsumat vieraat (yksi vieras per TG:n jäsen).


Pelimuotona on kahden hengen scramble ja pienenä twistinä narukisa. (Lyöntipeli SCR)
Joukkueen tasoitus on 25 % yhteenlasketuista slopesta. Se ei kuitenkaan voi olla suurempi kuin parin pienemmän tasoituksen omaavan oma slope.

Narukisa on lyöntipeli. Joukkue saa tasoitukseensa suhteutetun metrimäärän narua (50 cm tasoituslyöntiä kohden, ts. 36:n tasoituksella saa 18 metriä narua/ 18-reikää). Pelin aikana joukkue saa parantaa valitsemansa pallon asemaa eli siirtää sitä lähemmäksi reikää, esteestä pois, rajojen ulkopuolelta sisäpuolelle, karheikosta kentälle tai reikään. Palloa siirtäessään pelaaja saa itse asettaa pallon. Aina kun joukkue siirtää palloaan, narusta leikataan siirretyn matkan verran pois. Joukkueella ei ole pelissä muuta tasoitusta kuin naru. Joukkueen käyttämä lyöntimäärä on heidän tuloksensa. Käyttämättömästä narusta ei hyvitetä joukkuetta.


Ilmoittautuminen 3.10.2023 klo 16 mennessä tältä sivulta tai Caddiemasterille (toimisto@tammer-golf.fi). Kilpailuun otetaan 100 pelaajaa, eli 50 joukkuetta.


UPDATE: TG Päätöskisa on lähes täynnä alle vuorokaudessa! Kisassa noudatetaan 2022 malliin "kisamaksu + viinipullo" periaatetta. Viinipullot jaetaan parhaiten sijoittuneille joukkueille.

Pelaajakohtainen kilpailumaksu:  (sis. ruokailun) 

TG:n jäsenet, joilla pelioikeus 10 € + palkintopullo

TG:n jäsenet ilman pelioikeutta 30 € + palkintopullo

Vieraat 40 € + palkintopullo


Palkinnot:  Kilpailuun osallistujat tuovat kukin kilpailumaksun lisäksi n. 10 € arvoisen viinipullon, jotka jaetaan sijoille 1-6 sijoittuneiden joukkueiden kesken (alle 18 v eivät voi saada palkintoa, joten heiltä peritään vain kilpailumaksu)