Uudet nettisivut ja toiminnanohjausjärjestelmä avattu!

Tammer-Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus ja modernit verkkokauppaan pohjautuvat työkalut sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vaikuttivat Tammer-Golfin järjestelmävalintaan. Vaakakupissa oli myös muidenkin Pirkanmaan golfkenttien siirtyminen WiseGolfin käyttäjiksi.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.
CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus vakuutti
WiseGolfin tarjoama kokonaisuus, yrityksen ketteryys sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vakuuttivat myös Tammer-Golfin. Yksi selkeä viesti panostuksesta oli golfliiketoiminnan parissa pitkään työskennelleen Mika Niemisen aloittaminen WiseNetworkin golftoimialan johtajana syyskuussa 2021.

”Tammer-Golf on ollut tyytyväinen NexGolfin käyttäjä jo vuosia. Nyt myös Tammerissa haluttiin kuitenkin kyseenalaistaa klubin perusjärjestelmä, kun alkoi näyttää siltä, että Wise Golf alkaa vallata alaa suomalaisten golfkenttien joukossa” toteaa Tammer-Golfin uusi toiminnanjohtaja Markku Ignatius.

Samalla linjalla jatkaa myös Tammer-Golfin palvelupäällikkö Laura Hyönä:
"WiseGolfin tarjoamat työkalut ovat lupaavia myös hallinto- ja myyntitoimintojemme rationalisoimiseksi sekä samalla tulee uusittua myös kotisivumme.”

Lisätietoja:
Joni Meskanen Markku Ignatius
myyntijohtaja - WiseNetwork Oy toiminnanjohtaja - Tammer golf ry
p. 050 538 9512​​​​​​​ p. 050 593 5330

joni.meskanen@wisenetwork.fi markku.ignatius@tammer-golf.fi


Lisätietoa yrityksestä:
WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista. WiseNetwork Oy on perustettu vuonna 2013 ja budjetoitu liikevaihto 2021 on n. 1,5 M€. Henkilöstömäärä on kasvanut viimeisen vuoden aikana 13:sta 26:een. Rekrytointitarpeet ovat lähivuosien aikana mittavat.
www.wisenetwork.fi