TG ry marraskuun kokous pidettiin ma 27.11.

TG ry:n sääntömääräinen marraskuun kokous pidettiin TAMK:n tiloissa ma 27.11. Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja sekä kolme hallituksen jäsentä, joista kaksi uutta. Kokoukseen osallistui 64 seuran jäsentä.

Seuran ja hallituksen puheenjohtaja kaudelle 2024 - 2026

Puheenjohtaja Ari Nikkilä oli ilmoittanut, ettei ole käytettävissä jatkokaudelle puheenjohtajana. Hallituksen jäsen Ari Juvonen on antanut suostumuksensa ja oli ilmoittanut olevansa käytettävissä puheenjohtajaksi. Häntä myös ehdotettiin ja kannatettiin.

Ari Juvonen valittiin yksimielisesti seuran ja hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 1.1.2024 – 31.12.2026.

Hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle kaudelle 2024 - 2026

Hallituksen erovuoroisia jäseniä olivat Niina Puronurmi sekä aiemmin kauden aikana hallituksesta eronnut Pekka Suikki. Puronurmi oli ilmoittanut, ettei ole käytettävissä jatkokaudelle, joten heidän tilalleen tuki valita kaksi hallituksen jäsentä kolmivuotiskaudelle. Koska Ari Juvonen tuli valituksi puheenjohtajaksi, hänen tilalleen tuli valita uusi hallituksen jäsen vuosiksi 2024 – 2025.

Kokouksessa esitettiin ja kannatettiin neljää ehdokasta, jotka olivat suostumuksensa antaneet ja paikan päällä olleet Ari Nikkilä, Päivi Nurminen, Akira Ropo ja Jussi Juhola. Puheenjohtaja pyysi heitä esittäytymään em. järjestyksessä, jonka järjestettiin henkilövaali, jossa jokaisella äänioikeutetulla oli mahdollisuus antaa ääni maksimissaan kolmelle ehdokkaalle. Kaksi eniten ääntä saanutta tulisivat valituiksi 3-vuotis- ja kolmanneksi eniten ääniä saanut 2-vuotiskaudelle.

Kokous keskeytettiin vaalin ajaksi, jossa äänet jakautuivat seuraavasti: Nikkilä 59 ääntä, Nurminen 58 ääntä, Ropo 44 ääntä ja Juhola 22 ääntä. Näin Nikkilä ja Nurminen valittiin kausille 2024-2026 ja Ropo kausille 2024-2025 Tammer-Golfin hallitukseen.

Vaalin jälkeen puheenjohtaja Nikkilä kiitti Niina Puronurmea 6-vuotiskaudesta TG:n hallituksessa.

Tilintarkastajat
Nykyiset tilintarkastajat Jari Paloniemi (KHT) ja Veikko Terho (KHT) sekä varatilintarkastajat Jukka Lahdenpää (KHT) ja Antti Ikäläinen (KHT) olivat kaikki valmiita jatkamaan (tilintarkastusyhteisö Moore Idman Oy) ja heidät valittiin yksimielisesti.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelman, jäsen- ja liittymismaksujen sekä talousarvion hyväksyminen
Hallitus esitti, että jäsen- ja liittymismaksut pidetään ennallaan:

  • jäsenmaksut (molemmat sis. alv 10 %):
    • aikuiset 99 €
    • juniorit 21v- ja alle 59 €
  • liittymismaksua ei peritä vuonna 2024


Toiminnanjohtaja esitteli sekä toimintasuunnitelman että talousarvion, jotka molemmat hyväksyttiin ja vahvistettiin yksimielisesti esitettyjen jäsen- ja liittymismaksujen lisäksi.

Itse kokousesityksessä esiteltiin sekä perusteluja talousarviolle että hallituksen laatima pelioikeushinnasto kaudelle 2024, joka on ollut sen pohjana.

Samassa yhteydessä hallitus informoi kahdesta muutoksesta hallinnossa eli palvelupäällikön ympärivuotisen toimenkuvan lakkauttamisesta sekä päätöksestä vaihtaa tilitoimistoa. Laura Hyönä jatkaa vielä 2023 loppuun asti ja uutena tilitoimistona kirjanpitoa alkaa 1.1.2024 pitämään tamperelainen Tili-Minetti.

Hallituksen esitys TG ry sääntöjen päivittämiseksi
Toiminnanjohtaja esitteli kokousväelle tiedoksi ydinkohdat hallituksen laatimasta sääntömuutosehdotuksesta, joka on tarkoitus lähettää PRH:n ennakkotarkastukseen ja hyväksyä huhtikuun kokouksessa.

Kokouksen jälkeen toiminnanjohtaja piti hallituksen tilannekatsauksen mm. kaavoituksista ja uuden kentän tilanteesta.
​​​​​​​