TG ry - huhtikuun kokous

Kutsumme jäsenemme sääntömääräiseen huhtikuun kokoukseen, joka pidetään Klubitalolla keskiviikkona 26.4.2023 klo 18.00 alkaen.

Esityslista kokouksene on artikkelin lopussa aukikirjoitettuna ja se lähetetään kaikille jäsenille myös sähköpostitse/kirjeitse. Kokouksessa ovat esillä sääntömääräiset asiat eli käytännössä ainoastaan tilinpäätös 2022, jonka materiaali jaetaan kokouksessa.

Kokouksen jälkeen epävirallisena osana kerrotaan jäsenille Ruotulan ja Nurmi-Sorilan kaavoitusasioista.

Kaupunginhallituksen kokouksen esityslistalla on maanantaina 24.4. mukana yleiskaavoituksen esitys Nurmi-Sorilan osayleiskaavan rakennevaihtoehdosta päättämisestä aloitusvaiheen palautteet huomioiden.

Alunperin kaupungin esittämistä rakennevaihtoehdoista on päätösesityksenä edetä suunnitelmavaihtoehto C:n mukaisesti, joka esitetyistä vaihtoehdoista oli myös Tammer-Golfin hallituksen mielestä golfin kannalta paras. TG esitti mielipiteenään C ja B -vaihtoehtojen kombinaatiota, joka on mukana materiaaleissa vaihtoehtona E.

Tässä linkki kaupunginhallituksen esityslistaan ja pdf-materiaaliin, joka on C-vaihtoehdon perusteluina (esityslistan lopussa oleva linkki). Kyseinen linkki esityslistaan vanhenee jossain vaiheessa, mutta pysyvä linkki kaupunginhallituksen päätöksentekoon on tässä.

Range on nyt auki. Kentän avaamisen suhteen tavoite on saada se pelioikeutetuille auki heti Vapun jälkeen ja kesäviheriöille heti kun se on tällä viikolla tehtyjen lisäkylvöjen kannalta järkevää. Tiedotamme asiasta pikimmiten. Nyt on kuitenkin hyvä hetki aktivoida pelioikeus, sillä kenttä avataan alkuun vain pelioikeuden hankkineille. Lisätietoja kotisivuiltamme ja tietenkin caddiemastereiltamme (aukioloajat löytyvät kotisivuilta).

Pidämme kevättalkoot nyt lauantaina 22.4. klo 9 – 13. Jos haluat tulle vielä mukaan, ilmoittaudu pikaisesti WiseGolfiin tai laita sähköpostia toimistoon viimeistään perjantai aamuun mennessä, koska tarvitsemme lopullisen osallistujamäärän arvioidaksemme lounaan menekkiä uudessa Greensome ravintolassamme sekä töiden jakamiseksi.

Kevätkokoukseen pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumista joko WiseGolfiin tai sähköpostitse osoitteella toimisto@tammer-golf.fi .

Markku Ignatius
Tammer-Golf ry
toiminnanjohtaja
markku.ignatius@tammer-golf.fi
Puhelin +358-50-593 5330

TAMMER-GOLF RY ESITYSLISTA
Huhtikuun kokous
Aika: keskiviikko 26.4.2023 klo 18:00
Paikka: Tammer-Golf ry:n klubitalo, Tenniskatu 25 Tampere
1. § Kokouksen avaus
2. § Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. § Valitaan kokouksen puheenjohtaja, joka kutsuu kokoukselle sihteerin
4. § Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
5. § Esityslistan hyväksyminen
6. § Esitetään vuosikertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastajien lausunto vuodelta 2022
7. § Vahvistetaan tilinpäätös, päätetään vastuuvapaudesta sekä vuosikertomuksen mahdollisesti aiheuttamista toimenpiteistä
8. § Kokouksen päättäminen

Päivämäärä: 26.04.2023 18:00:00 - 26.04.2023 20:00:00

Ilmoittaudu