Tammer-Golfin klubiravintolaan uudet vetäjät

Tammer-Golfin ravintolaa lähtee luotsaamaan tamperelainen yrittäjäpariskunta Helga Kaislo ja Juha Kannisto. Heidät tunnetaan ennestään parhaiten Sammonkadun Huurre-ravintolasta. Helga toimii tällä hetkellä Huurteen ravintolapäällikkönä ja siirtyy ottamaan vastuun uudesta Tammer-Golfin klubiravintolasta.

Helgasta tuleekin erittäin tuttu kasvo Tammerissa keväästä lähtien. Golf- ja klubiravintolat eivät ole Helgalle täysin vieraita, sillä hän on toiminut tärkeässä roolissa Ravintola Bufferissa Golf Pirkkalassa ja Nokia River
Golfissa.


”Myös Juha on aktiivisesti mukana Huurteen arjessa ja lähtee innoissaan tukemaan ja kehittämään tätä
uutta yhteistyötä Tammer-Golfin kanssa. Juha tuo Ruotulaan ravintolaosaamisen lisäksi vankkaa
tietotaitoa ja kokemusta tapahtumapuolelta,” lupaa Helga.”Näemme tässä hurjasti potentiaalia ja olemme innoissamme, että saamme tuoda myös Tammer-Golfille meidän näköistämme palvelukulttuuria sekä hyvätasoista kahvila- ja ravintolatoimintaa. Vaikka asettuminen ottaa hetken, Helgan kokemus klubiravintoloista antaa meille etua. Ja kun vielä golfmaailmassa pitkään toiminut Ravintola Bufferi kuuluu yhtiön taustavoimiin niin ihan nollasta emme joudu aloittamaan, vaan saamme ikään kuin lentävän lähdön. Meillä on vahva aavistus, miten mainio golf-ravintola toimii,” toteaa Juha luottavaisena.


”Tiedostamme, että pääsemme osalliseksi yhteen Suomen perinteikkäimmistä golfyhteisöistä.
Ensimmäisenä kesänä meidän tavoitteemme on tutustua taloon sekä seuran jäseniin, asettua mukavasti ja
jäseniä kuunnellen viedä klubitalon ravintolapalvelut hyvälle, Tammer-Golfin arvoiselle tasolle,”
pohtii Helga klubiravintolan ensimmäisiä tavoitteita.”Meillä on vankka luottamus sekä avoin keskusteluyhteys toiminnanjohtajaan sekä hallitukseen.
Toivottavasti aivan pian myös toimikuntiin ja jäsenistöön! Suunnittelutyö on jo vauhdissa ja ehkä se tärkein eli henkilökunnan rekrytointikin on aloitettu. Nähdään siis kesällä ja tulkaa rohkeasti jutulle. Tehdään tästä yhdessä upea klubiravintola,” toivoo Helga.”Kesästä vaikuttaisi olevan tulossa entistäkin vilkkaampi, työtä riittää sekä Suomen suurimpien
tapahtumien kulisseissa, että nyt myös klubiravintolan merkeissä Tammerissa! Toivottavasti ehdin kuitenkin kaivaa myös mailat naftaliinista ja palata golfin pariin pienen tauon jälkeen. Nähdään siis tiskillä ja teeboxissa,” huikkaa Juha.


”Helgan ja Juhan kaltaisten ammattilaisten saaminen klubiravintolamme vetäjiksi oli meille todella iloinen yllätys. Emme varsinaisesti hakeneet meille ketään, mutta viidakkorumpu toimi tällä kertaa eduksemme. Olen henkilökohtaisesti ja jäsenistömme puolesta todella tyytyväinen, että löysimme yhteisen sävelen heti alkutapaamisestamme ja nyt ehdimme valmistella yhdessä asiat maaliin vielä ennen kesää. Toivottavasti tänä vuonna myös kenttä avautuu viime kevättä aikaisemmin ja parempikuntoisena,” toteaa Tammer-Golfin toiminnanjohtaja Markku Ignatius hymyssä suin.

”Itse ravintolan nimi ei ole jatkossa Bistro Ruotu, vaan jotain muuta. Sopimuksemme on heti alkuun 3-vuotinen ja tavoitteena on rakentaa pitkäaikainen ja toimiva palvelukonsepti, joka palvelee jäseniä, vieraspelaajia ja muitakin alueella liikkuvia laadukkaiden ravintolapalveluiden asiakkaita!” toteaa Markku.
​​​​​​​

Kuvassa Markku Ignatiuksen kanssa uudet ravintoloitsijat Juha Kannisto ja Helga Kaislo.