Tammer-Golf ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu

Vuodesta 2016 alkaen Tammer-Golf ry:n toiminnanjohtajana toiminut Markus Junni jättää seuran toiminnanjohtajan tehtävät golfvuoden 2021 jälkeen. Hän siirtyy Golf Pirkkala Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.

Markus Junni kertoo, ”On ollut äärimmäisen opettavaista ja hienoa olla johtamassa Tampereen ainoata 18-reikäistä golfkenttää. Golfseura voi tällä hetkellä taloudellisesti erittäin hyvin. Kenttä on hienossa kunnossa ja kehittyy joka vuosi vain parempaan suuntaan. Golf- ja työyhteisö on ollut todella mukava ja täynnä upeita ja erilaisia ihmisiä. Tammerissa tarvitaan nyt uusia ideoita ja uutta virtaa golfkentän toiminnan kehittämiseksi sekä kenttähankkeen maaliin viemiseksi.”

Golfvuosi 2021 hoidetaan loppuun saakka normaalisti, nykyisellä organisaatiolla. Käynnistämme uuden toiminnanjohtajan rekrytointiprosessin välittömästi. Eroaminen tapahtuu hyvässä yhteishengessä ja Markus on luvannut auttaa seuraajansa rekrytoinnissa sekä perehdyttämisessä. Haluamme toivottaa Markukselle onnea ja menestystä uudessa tehtävässään.

Tammer-Golf ry
Hallitus