Talvivalmistelut jatkuvat kentällä (päivitetty 11.11.)

Tästä artikkelista näät mitä kentällä tapahtuu ja mitkä palvelut ovat avoinna vielä syksyn pelaajille:

Huurteiselle kentälle meno on KIELLETTY, vaikka siitä ei edes 1-tiillä olisi mitään kylttiä (henkilökunta ei välttämättä ole enää joka päivä paikalla)

Perjantaista 11.11.2022 alkaen harjoitusviheriöt (putti ja chippi) ovat pois käytöstä niiden syväilmastuksen jäljiltä. Roskikset ja pallopesurit kerätty kentältä pois, samoin kenkien ja mailojen puhdistukseen tarkoitettut laitteet. Huolehdithan jatkossa itse mahdollisista roskistasi kentällä käydessäsi.

Kenttä on edelleen auki pelioikeutetuille ja lähdön voi varata ja vahvistaa WiseGolf -sovelluksesta. Ole yhteydessä Lauraan jos varausten kanssa on ongelmia, yhteystiedot alla.

Vesipisteet ja kioskilla olevat vessat on otettu tältä kaudelta pois käytöstä. 7 väylän huussi on vielä toistaiseksi käytössä. Bägivarastosta löytyy myös vessa nille, kenellä on avain.

Kaikki viheriöt ovat nyt talviviheriöillä eikä kenttä ei ole enää tasoituskelpoinen. Talviviheriöiden lisäksi tulee loppukaudeksi osalle väyliä myös lyöntilavat tai -matot avauspaikoille (sama paikka miehille ja naisille).

Viheriömme on osin valmisteltu talvea varten "Drill & Fill" operaatiolla (6 ja 18). Teimme kaikille viheriöille ns. syväilmastuksen 10.-11.11.

Kentälle ei saa aamusta mennä pelaamaan jos se on jäässä tai kuurassa. Pyrimme päivittämään asiasta mahdollisimman nopeasti nettisvuille ja ajanvaraukseen.

Toimisto (Laura) ei ole enää paikalla säännöllisesti, mutta on tavoitettavissa arkisin klo 10-15 puhelimitse (0408582242) tai sähköpostilla (laura.hyona@tammer-golf.fi)

Kiitos jälleen menneestä kaudesta ja mukavia syyspelejä!