Syksy on saapunut Tammeriin hallaöiden ja pakkasaamujen kera

Syksyn kentänhoitotyöt tehdään sitä mukaa kun kelit antavat myötä, tavoitteena tietenkin mahdollisimman hyvä startti ensi kaudelle. 26.9. alkaen aamulähdöt mennään sään salliessa palloränni -periaattella. Lue lisää!

Tiistaina 19.9. viheriöt kylvettiin vielä kerran, jyrättiin ja hiekoitettiin. Kaikille greeneille tehdään vielä holkitus (suunnitelmissa 9.10. alkava viikko). Sen tarkoitus on saada reikiä kuitukerroksen läpi. Leikkuukorkeutta on myös jo nostettu normaalista.

Syksyn haaste on pitää kasvitaudit kurissa, koska kosteus, valon määrän väheneminen sekä lämpötila altistavat erityisesti sienitaudeille. Sienikasvusto voi lisääntyä ja vaurioittaa kasvustoa merkittävästi jo yhdessä yössä. Käytämme luvallisia kasvinsuojeluaineita, jotka pysäyttävät taudin ja suojaavat kasvia.

Ensi viikosta lähtien aloitamme ajanvarauksen vasta klo 10.00. Sitä ennen kentälle saa mennä ns. ”palloränni”-periaatteella eli paikalle saapumisjärjestyksessä. Koska WiseGolf ei oikein taivu paikan päällä ilmoittautumiseen, turvaudumme perinteiseen ”nimi vihkoon” periaatteeseen. Eli pelioikeutetut ja heidän vieraansa sekä Tammer-Golfin jäsenet voivat mennä pelaamaan kirjaamalla kierroksen mustaan, normaalisti tuloskortteja sisältävässä postilaatikossa olevaan vihkoon.

Mahdollisen green fee maksun voi suorittaa maksamalla sen ennen kentälle menoa mobile pay:lla. Jos sitä ei ole käytettävissä, lähetämme laskun pelaajan sähköpostiin tai sen voi maksaa caddiemasterille kierroksen jälkeen aukioloaikojen puitteissa. Teemme pistokokeita valvontakameran nauhoitteita ja pallorännin kirjauksia vertaamalla.

Jos kenttä on suljettu kyltillä ilmoittaen, on tällöin PELAAMINEN KIELLETTY. Huurteisille putti- ja chippigriineille koskee samat säännöt, eli myös ne ovat huurteisina ollessaan suljettuna.
Toivomme, että palaajat kunnioittavat näitä pelisääntöjä, jotta voimme pitää kentän käytössä mahdollisimman pitkään.

Rattoisia syyskierroksia toivottaen,
Tammer-Golfin henkilökunta!