Siirtosääntö pois käytöstä ke 26.7. alkaen -
Ma 7.8. viheriöiden paikkokylvö (siirtyi aiemmasta aikataulusta)

Siirtosääntö on ollut voimassa lähinnä kentällä väylillä sijaitsevien kuoppien vuoksi, joihin leikkurin terät eivät ulotu. Mutta nyt pelaamme kenttää perinteiseen "play as it lies" -tyyliin, kunnes loppusyksystä se varmaan taas tulee käyttöön saven noustessa pintaan tietyille väylille.

Olemme pitäneet siirtosääntöä melko pitkään, vaikka sitä ei oikeasti edes olisi tarvittu. Joillain väylillä (lähinnä 12) on vielä jonkin verran "kaljuja" paikkoja, mutta ne on viime aikojen kisoissa maalattu valkoisella maalilla eli kunnostettavaksi alueeksi (vapaa droppi).

Nyt, "yleisön pyynnöstä", pelaamme syksyyn asti ILMAN SIIRTOSÄÄNTÖÄ. Otamme sen tarvittaessa käyttöön esim. kilpailuissa tai jos väylille jaa esim. poikkeuksellisen paljon märkää leikkuujätettä (sadepäivinä yleensä jää).

Hyvässä kunnossa olevat viheriöimme kaipaavat vielä paikkokylvöä, joka joudutaan tekemään sääennusteiden vuoksi ma 7.8. (aamun lähdöt kiinni 9.00 asti). Pahoittelemme häiriötä mm. senioreiden maanantaikisan kannalta, mutta nyt on pakko priorisoida "kenttä ensin" -ajatuksella.

TG henkilökunta