Seuran mestarit ovat nyt selvillä!

Seuran mestaruuskilpailut saatiin tänään päätökseen. Seuran mestariksi miesten sarjassa selvisi vaakuttavalla pelillä komean kauden pelannut Teemu Mattila tuloksella 218 (+2). Kahdesta muusta palkintosijasta käytiin kovaa kamppailua, jonka päätteeksi hopeaa otti Henri Hytönen (+21) ja pronssia Roope Lahti (+22). Parhaana seniorina palkittiin Juhani Fält (+36).

Naistenkin sarjassa nähtiin tiukaa taistelua, kun viimeiselle reijälle tultaessa kärkipaikalla oli vielä kaksi pelaajaa. Loppujen lopuksi voiton vei yhden lyönnin turvin Sini Rajala kokonaistuloksella 174 (+30) ja toisen sijan otti Mia Talja (+31). Kolmanneksi tuli Jenna Järvinen (+40).

Sunnuntaina ratkottiin myös junioreiden mestaruus. Voittajaksi nousi Eemeli Tolvanen tuloksella 90 (+18). Junioreilla kamppailu palkintosijoista meni vielä muitakin sarjoja tiukemmaksi, kun kakkos- ja kolmossijalle päätyneet Arttu Juvonen ja Aku Ikonen pelasivat molemmat tuloksen 93 (+21). Hopea kuitenkin ratkaistiin matemaattisesti paremman lopun pelanneelle Juvoselle ja pronssi Ikoselle.

Alla on linkit jokaisen sarjan tuloksiin.

Sunnuntaina palkittiin myös Teemu Mattila ansiokkaista suorituksista tämän vuoden aikana, kuten Erkko Trophyn voittamisesta Talin golfkentällä, sekä Esa Lehteä ansiokkaasta valmentamisesta vuosien varrella, niin Teemun kuin kaikkien seuran junioreiden ja aikuisten kanssa.