Senioritoimikunnan toimintakertomus 2020

Tammer-Golf ry:n seniorien toimintakertomus vuodelta 2020

13.11.2020

Seniorit kilpailivat kerran viikossa, maanantaisin, alkaen 4.5.2020. Kilpailuja oli 21, joista
viikkokilpailuja oli 14. Näistä viiden parhaan kierroksen tulokset otettiin lopputuloksiin.
Normaali pb- ja scr- kisojen lisäksi oli kilpailuja, jotka sisälsivät erikoiskilpailuja tai jotka
olivat pelkästään erikoiskilpailuja. Oli yksilökilpailuja, parikilpailuja ja joukkuekilpailuja
nelihenkisin joukkuein. Kaikkiaan senioreiden viikkokilpailuissa oli 1264 kilpailusuoritusta.
Keskiarvoksi saadaan yli 60 henkilöä kilpailua kohden. Näiden lisäksi pelikauden aikana oli
useita pari- ja joukkuekilpailusuorituksia.

Kesän aikana järjestettiin kaksi senioreiden pelimatkaa. Heinäkuussa kävimme Kalafornia
Golfissa, jossa mukana oli 33 henkilöä ja elokuussa vierailimme Rauma Golfissa 26
henkilön voimin.

Muita kilpailuja oli seuraavasti
- Tammer-Golfin järjestämissä Juhannuskilpailuissa oli mukana 52 senioria.
- Yleisen sarjan reikäpeli SM 2020 pelattiin Tammer-Golfissa. Kiitämme järjestelyissä
mukana olleita TG:n senioreita!
- Senioreiden neliseuraottelu (TG-NRG-GPi-LGV) pelattiin elokuussa Riverissä.
Seniorimme sijoittuivat siellä jaetulle toiselle sijalle.
- Pirkanmaan seniorimestaruuskilpailut järjestettiin Tammer-Golfissa ja siellä voitto
tuli meille.
- Pirkanmaan Senior Ryder Cup pelattiin Lakeside Golfin Järvenranta kentällä.
Seniorimme sijoittuivat siellä toiselle sijalle häviten kolme pistettä voittaja
joukkueelle.
- Seniorit osallistuivat ahkerasti seuramme mestaruuskilpailuihin.
- Senioreiden reikäpelimestaruuden voitti Eero Mattila ja senioreiden Match-Cupin
Risto Kuokkanen.

Seniorien 10-seuran ottelu piti pelata Messilä Golfissa Lahdessa. Tämä ja muutama muukin
kilpailu jouduttiin peruuttamaan koronaepidemian vuoksi.

Supersenioreiksi kutsuttiin Elise Järventausta ja Ilkka Pyykkö.

Tammer-Golfin aktiiviset seniorit menestyivät myös monissa seuramme ulkopuolella
järjestetyissä kilpailuissa. Onnea heille kaikille vielä yhteisesti!

Tammer-Golfin senioritoimikunta kiittää kaikkia palkintoja lahjoittaneita tahoja!

Lopuksi lämpimät kiitokset kaikille TG:n senioreille!