Muutoksia Tammer-Golfin toimiston palveluissa

Muutosten tuulia edessä, mm. puhelinnumeron vaihtuminen ja Lauran poistuminen seurasta

Laura jättää jäähyväiset toimistolle

Kiitos näistä vuosista mitä olen teidän kanssa saanut töitä tehdä. Nyt on muutosten aika Tammerissa myös ja Markku jatkaa pitäen Tammer-Golfin lippua yllä yhdessä hallituksen kanssa.

Ensi kesälle jää nyt aikaa itse golfin harrastukselle toivottavasti niin nähdään varmasti golfkentällä!

Sähköpostini jää nyt vuoden vaihteessa pois ja poistuu kokonaan käytöstä 15.1.2024.
Golfin saralla ole yhteydessä toimisto@tammer-golf.fi tai markku.ignatius@tammer-golf.fi

Lämpimästi kaikkia kiittäen ja hyvää uutta vuotta toivottaen

Laura

Käteinen poistetaan käytöstä caddiemasterilla

Koska käteisen määrä on enää marginaalista ja aiheuttaa suhteettoman paljon ylimääräistä työtä, hallitus on päättänyt poistaa käteisen käytön caddie masterilla asioidessa kaudesta 2024 alkaen.

Jäsenillä on jatkossa mahdollisuus pankki- ja luottokorttien sekä liikuntaetujen lisäksi siirtää maksut tilimyyntiin, jotka laskutetaan kerran kuussa. Lisätietoa tulee vielä ennen kauden alkua!

Puhelinnumero caddiemasterille vaihdetaan

0600- alkuinen, ns. maksullinen puhelinnumero jää pois käytöstä ja 8.1.2024 voimaan astuu numero 010 319 6300. Tähänkin numeroon soitettaessa tulee luonnollisestoi normaalit paikallis- ja mobiilipuhelinmaksut operaattorista riippuen.

HUOM! Meillä on kuitenkin lähes pilotointia vaille valmis uusi sovellus, jolla jäsenet ja kaikki muutkin voivat soittaa TG:n toimijoille ilmaiseksi, internet liittymäänsä älypuhelimella käyttäen. Lisätietoa tulossa tammikuun aikana!

caddiemastereiden rekryTOINTI KESÄLLE 2024 ON KÄYNNISSÄ!

Rekry kesälle 2024 on auki, katso alla olevasta linkistä lisää.

Jos sinä olet etsimämme henkilö niin jätä hakemus tai jos tiedät yhteisöömme sopivan henkilön niin vinkkaa linkki kaverille! Paikkoja on avoinna enää muutama!

TOimistoN päivysTYS KEVÄÄLLÄ

Toiminnanjohtaja Markku on tavoitettavissa tammikuussa sovitusti toimistolla, sähköpostitse ja puhelimitse. Helmikuussa ja maaliskuun alkupuolella Markku päivystää etänä ja tarkkailee myös toimiston sähköpostia lähes päivittäin.

Hallitus kokoustaa seuraavan kerran 9.1.2024, jolloin vahvistetaan mm. kesän 2024 green fee hinnasto (alustavat hinnat on jo päivitetty Hinnastoon).