Lisa-Maria Vaitovaaralle Naisten Reikäpelin SM-hopeaa!

Tammer-Golfin edustuspelaaja Lisa-Maria Vaitovaara selvitti upeasti tiensä Naisten SM Reikäpelin finaaliin asti. Finaalissa Vaitovaara taipui Nokia River Golfin Sara Pihlajamäelle lukemin 3&2. SM-hopea oli kuitenkin hieno saavutus ja ylitti Vaitovaaran omatkin odotukset.

Muuramessa pelatun Naisten SM Reikäpelin kärkikolmikko:

1. Sara Pihlajamäki (NRG)

2. Lisa-Maria Vaihtovaara (TG)

3. Aino Kiiskilä (OGK)


Lisa-Maria kommentteja pelistä:

"En odottanut ihan tuollaista tulosta, kun Muurameen lähdin. Tiesin heti, että on tosi kova vastus vastassa (Matilda Svan) ja sen takia ajattelin nopean kotiinlähdön olevan mahdollista. Lähdin altavastaajana niin sain pidettyä pelin tosi rentona ja sieltä se tulos sitten tulikin. Olin ekassa pelissä etuysin jälkeen 2 down, mutta tiesin, että kivoja väyliä on tulossa ja sain sitten käännettyäkin pelin toisin päin. Vikaan neljään väylään kolme birdietä siivitti siitä jatkoon."

"Toka peli oli todella tasaista, kun tehtiin vuorotellen birdieitä alkuun. Uusinta rei'ällä se sitten vasta ratkesikin, mutta jotenkin siinä oli sellainen tunne, että nyt mennään vaikka väkisinkin jatkoon."

"Välierä jännitti tosi paljon ja edellisen päivän kaksi kierrosta helteisellä ja todella mäkisellä kentällä tuntuivat jaloissa. Onneksi perjantaina oli cädi, jonka kanssa tiimipelaaminen sujui hyvin yhteen. Kentälle päästyä jännitys helpotti, kun pääsi tekemään omaa suoritusta. Välieräottelu oli jälleen hyvin tasainen, mutta sain taisteltua siitäkin voiton viimeisellä väylällä."

"Finaali ei enää jännittänyt ihan yhtä paljon, kun luotin jo omaan peliin. Väsymys kuitenkin alkoi tässä kohtaa jo painaa. Molemmat pelasivat hyvää peliä finaalissa, mutta parempi lopulta voitti. Sille ei voi mitään, mutta toivottavasti joskus kääntyy sitten mun puolelle finaalikin. Cädille on kyllä annettava erityiskiitokset vielä loppuun, sillä ilman sitä en olisi näin hyvin tuolla pärjännyt."


Kuvat sivuilta Suomen golfliitto, Juha Hakulinen