Klubitalon toiminnot siirtyvät talviaikaan - muutoksia jo 9.10.

Nyt kun kauden kilpailut ovat ohi, on tullut aika tehdä perussivoukset Klubilla, jossa loppukaudella on vielä yhdet häät sekä pari yksityistilaisuutta. Saunat suljetaan tältä kaudelta ja pyyhkeiden vaihto jää talvitauolle sekä golfautot pois käytöstä alk. ke 9.10. Toimisto on auki vielä arkisin 25.10. asti, jonka jälkeen siirrymme etätöihin ja olemme Klubilla enää vain erikseen sovittaessa marraskuun ajan.

Ravintola Greensomen kausi 2024 on tullut jo päätökseensä; Helgan ja koko henkilökunnan puolesta Iso Kiitos kaikille asiakkaille!

Toimistolla Minttu päivystää arkisin klo 10-17 aina pe 25.10. asti. Sen jälkeen olemme Mintun kanssa etätöissä ja Klubilla vain tarvittaessa. Uuden lyöntistudion palvelut hoidetaan itsepalveluperiaatteella ja niiden suhteen lisäinfoa tulossa siinä vaiheessa kun esim. tilatut sähkölukot ja niiden integrointi WiseGolfiin on saatu testattua.

Golfautot ja saunat jäävät pois käytöstä keskiviikosta 9.10. alkaen.

Pro Shopista saa vielä palloja ja hanskoja (irtokokoja) -20 % alennuksella. Nyt on hyvä aika ostaa TG junioritoiminnan hyväksi Tammer-Golfin pipo, niin kauan kuin tavaraa riittää. Pipon hinta on 25 € ja siitä menee 10 € lyhentämättömänä junioreiden hyväksi.

Range on auki vielä normaalisti, mutta viimeistään viikolla sieltä katkaistaan vedet, eritellään pallot säilöön ensi kautta varten / hävitettäviksi (huonoimmat). Samalla palloja jätetään ennen kaikkea itsekeruuseen loppukauden ajaksi.

Kastelujärjestelmä tyhjennetään ma 14.10. alkaen. Sen jälkeen emme enää esim. voi poistaa aamuisin esiintyvää huurretta viheriöiltä ja siksikin aamupakkaset helposti aiheuttavat varattujen lähtöjen peruuntumisia loppukauden aikana. Ajanvaraus on nyt jo siirretty vasta klo 11.00 alkavaksi.

Kiitos jo nyt tästä kaudesta, joka huipentuu vielä Kauden päätösgaalaan 26.10. Tammelan Stadionille, jonne on enää jaossa baaritiskipaikkoja.

Terveisin,

Markku Ignatius

Tominnanjohtaja