Kentän avaaminen

Kentän valmistelutöitä on jatkettu ja esimerkiksi viheriöille on saatu tehtyä niille suunnitellut kevätyöt viikolla 17: pystyleikkuu, holkitus, paikkokylvö, kevyt heikoitus ja jyräys. Tällä viikolla saimme kastelujärjestelmän kuntoon, joskin jälleen useamman vuodon korjauksen jälkeen. Viheriöitä pidetään edelleen harsojen alla mm. tuulikuivumisen ja kylmien öiden vuoksi. Toiveissa on, että pääsisimme avaamaan kentän talviviheriöille ja väliaikaisille lyöntipaikoille jo 10.5. alkaen, jolloin avaamme myös ravintolan ja caddiemasterin päiväsaikaan. Tiedotamme WiseGolfin ajanvaraus ohjeista tulevana maanantaina uutiskirjeellä ja nettisivuillamme.

Kenttävastaavamme Ilari Seinelä holkittamassa 18. viheriötä

Lähipelialue ja chippigriini ovat olleet hetken "pois pelistä" huoltotoimien vuoksi. Pyrimme avaamaan lähipelialueen matoilta lyötävänä heti talkoiden jälkeen la 7.5. HUOM! Range on suljettu talkoiden ajan la 7.5. (klo 9 - 12).

Kentän avaamisesta kesägriineille tehdään päätös torstaina 12.5. yhdessä kenttäkonsulttimme kanssa. Haluamme varmistaa viheriöiden kestävyyden kulutukselle, joka tulee taas alkukaudesta olemaan erityisen kova. Syksyllä aloitetetut lyöntipaikkojen projektit viivästyttävät ko. väylien (11, 13 ja15) tiipaikkojen avaamista. Olemme tilanneet niille siirtonurmea, joka näillä näkymin pystyttäisiin asentamaan 18.-19.5. Todennäköisesti kentän avaaminen tuleekin ajoittumaan ajalle 17.-20.5., mutta tiedotamme tarkan päivän ja siihen liittyen ajanvarauksen avaamisen perjantaina 13.5.

Kentänhoidon terveisin,

​​​​​​​Toni Nummelin ja Markku Ignatius