Junioritoiminnan uutisia

Tammer-Golf on tällä hetkellä Golfliiton Laatuseura ja tavoite on olla Tähtiseura viim. vuonna 2025

Kaudella 2024 kaikki 16v. ja nuoremmat Tammer-Golfin jäsenet voivat pelata veloituksetta!

Tammer-Golfin hallitus teki 7.11.2023 päätöksen hakea Golfliitolta palkkaustukea oman Juniorkoordinaattorin palkkaamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa Esa Lehden toiminnan vakiinnuttamista seuran junioritoiminnan kehittämiseen seuraavalle vaatimus- ja tavoitetasolle. Projekti on käynnistymässä konkreettisesti heti ensi vuoden alussa, jolloin tiedotamme siitä lisää.

Projektin osana seura aloittaa uuden varainkeruuohjelman junioritoiminnan taloudelliseksi tukemiseksi. Eli etsimme sekä yhteistyökumppaneita että mahdollisesti myös yksityishenkilöitä, joilla olisi kiinnostus olla tukemassa Tammer-Golfin tulevien pelureiden polkua niin pitkälle, kuin oma motivaatio ja potentiaali kantaa. Tässä vaiheessa aiheesta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtajaan, mutta kevään aikana uudelleen organisoituva junioritoimikunta ottaa aiheesta varsinaisen vetovastuun.

Seuran hallitus piti kauden 2023 viimeisen kokouksen torstaina 21.12. ja antoi varsinaisen "joululahjan" seuran nykyisten ja mahdollisesti tulevien junioreiden kannalta: Tammer-Golfin pitkäaikainen ikäraja maksuttomaan pelioikeuteen nousee kaudella 2024 ikävuodesta 12 aina 16 vuotiaisiin asti. Eli tämä päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että TG:n juniorijäsenet, jotka vuonna 2024 täyttävät max 16 vuotta (vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet) saavat junioripelioikeuden veloituksetta. Tällä muutoksella Tammer-Golf ry haluaa innostaa 13-16 vuotiaiden ikäluokkaa aktiiviseen pelaamiseen ja mahdollisuuden tulla mukaan seuran junioritoimintaan harjoittelemaan ja kehittymään.

Tammer-Golfin hallituksen ja henkilökunnan puolesta,

kiitos kuluneesta kaudesta, oikein Hyvää Joulua ja juniorimyönteistä Uutta golfkautta 2024 toivottaen,

Markku Ignatius

toiminnanjohtaja

markku.ignatius@tammer-golf.fi