Jouluterveiset!

Uusin TG News on julkaistu ja tässä linkki sähköiseen lehteen. Alla on puheenjohtaja Seppo Blomqvistin jouluterveiset ja uutisia järjestelmämuutoksista, jotka vaikuttavat myös jäsenistöömme.

Hyvät Tammer-Golfin jäsenet.

Koronavuosi 2021 on loppumaisillaan ja uusi alkamassa. Uusi vuosi tuo jälleen omat haasteensa seurallemme. Toivottavasti selätämme koronan mahdollisimman pian ja voimme keskittyä tekemään kentästämme entistä paremman ja viihtyisemmän sekä jäsenillemme että vierailijoille.

Näin vuoden lopuksi kiitän eroavaa toiminnanjohtajaa Markus Junnia seuramme eteen tehdystä työstä. Samalla haluan toivottaa uuden toiminnanjohtajan Markku Ignatiuksen tervetulleeksi Tammer-Golfiin.

Kiitos myös kaikille jäsenillemme ja yhteistyökumppaneille menneestä golfkaudesta ja toivotan kaikille hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2022 !

Seppo Blomqvist

Hallituksen puheenjohtaja

Tammer-Golf siirtyy kaudella 2022 Wise Golfin käyttäjäksi

NexGolfin sijaan jäsenistön asiat hoidetaan jatkossa Wise Golfilla. Hallitus päätti asiasta virallisesti joulukuussa ja käyttöönotto alkoi välittömästi ja jatkuu kauden alkuun asti. Ohessa merkittävimmät syyt uuteen järjestelmän siirtymiseen:

  • kaikki golfkentän tarvitsemat työkalut samassa järjestelmässä
  • reaaliaikaisuus ja tietojen automaattinen siirtyminen eri toimintojen välillä
  • jäsenrekisteri linkitettynä eBirdiehen eli Golfliiton keskusrekisteriin
  • modernit kassa- ja laskutusmahdollisuudet linkitettynä omaan taloushallinnon järjestelmään, jonka nykyinen kirjanpitotoimistomme Gallant ottaa porrastetusti käyttöön
  • Kehittyneet viestinnän työkalut, jotka hyödyntävät kertyvää asiakashistoriaa
  • kohderyhmittäin räätälöitävät uutiskirjeet ja kotisivut osana järjestelmää
  • kuluiltaan samanhintainen tai jopa edullisempi, kun otetaan kaikki sivukustannukset, kuten henkilöstön työmäärä

Myös muut Pirkanmaan kentät eli lisäksemme myös Nokia River Golf, Golf Pirkkala sekä Lakeside Golf ovat valinneet Wise Golfin. Tammer-Golfin kilpailumoduli valitaan myöhemmin ennen kauden alkua, mutta se tulee olemaan joko GameBook tai Golfbox.

Järjestelmän muuttuessa pyytäisimme kaikki jäseniä käymään NexGolfissa (tg.nexgolf.fi) ja päivittämässä yhteystietonsa, erityisesti sähköpostin ajantasaiseksi viimeistään 6.1.2022. Jos salasanasi on hukassa, voimme tämän sähköpostin välityksellä uudelleen asettaa salasanan. Laura vahtii välipäivien ajan toimiston sähköpostia ja vastailee sitä kautta.

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta toivottaa Tammer-Golfin väki!