Haemme Tammer-Gofliin kentänhoitajaa

Kentänhoito on monipuolista ulkotyötä, jossa tiimimme yhteen aikaansaama laatu on keskeisin tavoitteemme ja palkintomme!



Tammer-Golf on Pirkanmaan vanhin golfkeskus. Toimimme aivan keskustan läheisyydessä Ruotulassa, Tenniskeskuksen naapurissa. Meillä saat työskennellä ulkoilmassa kauniissa puistoympäristössä mukavien työkavereiden ja iloisten asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluu ruohonleikkuuta, bunkkereiden hoitamista sekä muuta kentänhoidollista työtä.

Golfin tuntemus on selkeä etu, mutta ei aivan välttämätöntä. Noudatamme Golf-alan TES:n palkkausperusteita ja tarjoamme lisäksi mahdollisuuden pelaamiseen ja harjoitteluun oman kiinnostuksen mukaan. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä odotamme Sinulta hyvää asennetta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työaikamme ovat tyypillisesti aamuvarhaisesta alkuiltapäivään, joten työ sopii ennen kaikkea aamuvirkuille. Jos olet vastuuntuntoinen ja haluat olla mukana tiimissämme tekemässä asiakkaillemme parasta mahdollista kentänhoitoa heidän pelinautinnon maksimoimiseksi, täytät perusedellytyksemme tulla meille töihin!

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä meille CV ja/tai työhakemuksesi 9.2.2023 mennessä.

Yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostitse risto.lavander@tammer-golf.fi

Lisätietoja Tammer-Golfista löydät helpoiten kotisivuiltamme www.tammer-golf.fi