VUHTIRYHMÄ +
– Alle 16 - vuotiaille Tammer-Golfin jäsenille
– 2 kertaa viikossa
– Valmentajina seuravalmentajat sekä PGA - valmentaja Esa Lehti

  • Harjoitukset 2 kerta viikossa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30 - 17.45
  • Vauhtiryhmän kesäkausi 10.5. - 10.8. Yhteensä 28 harjoituskertaa
  • Päiväleirit 9.6. -- 7.7. ja 5.8.
  • Valmennuskokonaisuuden hinta ​​​​​​​289 Euroa / osallistuja
  • Ryhmään voi liittyä myös myöhemmin kauden kuluessa

​​​​​​​

Vauhtiryhmä plussa sopii pelaajille, joilla on jonkinasteisia kiinnostusta matalan kynnyksen kilpailemiseen ja hieman tavoitteellisempaan harjoitteluun. Kannustamme ryhmän jäseniä harjoittelemaan myös omatoimisesti vapaa- ajalla.

Ryhmän ohjelmaan sisältyy osallistuminen kahteen Pirkanmaan juniorikiertueen osakilpailuun ohjatusti. Tämä tarkoittaa sitä, että meiltä Tammer-Golfilta on tapahtumassa mukana valmentaja tai ohjaaja, jonka kanssa tutustutaan kilpailupäivän rakenteeseen. Toki kannustamme osallistumaan kilpailuihin myös omatoimisesti...

Varsinaisia taitovaatimuksia osallistumiselle ei ole. Harjoitteet tarjoavat sopivasti haastetta hieman harjoittelukokemusta omaaville lapsille.


PÄIVÄLEIRIT

Kesän aikana järjestetään 3 päiväleiriä. Ohjelma muodostuu pelaamisen ja harjoittelun
ympärille. Päivien aikana myös vasta - alkajat pääsevät tutustumaan pelaamiseen, kenttään sekä golfetikettiin. Lounas ravintola Ruodussa kuuluu päivien ohjelmaan, tästä ei mene erillistä veloitusta. Päiväleirin hinta valmennusryhmien ulkopuolelta tuleville osallitsujille on 40 Euroa / osallistuja. Harjoitusryhmiin osallistuville junioreille päiväleireistä ei mene veloitusta.