Kesätyöpaikat 2023

Tammer-Golf hakee kausityöntekijöitä asiakaspalveluun, osa-aikaista siivoojaa sekä kentänhoidon tehtäviin sekä vakituista huoltotyöntekijää

Tammer-Golf on Pirkanmaan vanhin ja perinteikkäin golfyhteisö, joka ylläpitää 18-reikäistä golfkenttää Ruotulassa. Pelaamme nykysijainnilla, kunnes uusi kenttämme valmistuu vuosikymmenen loppupuolella Nurmi-Sorilaan. Palvelemme Ruotulassa jäseniämme sekä kaikkia golfista kiinnostuneita ja tähän tarvitsemme nyt palveluhenkisiä tekijöitä tulevalle kaudelle.

Haemme kesälle 2022 iloisia ja innokkaita kesätyöntekijöitä. Tarvitsemme kentänhoitajia, rangen pallonkerääjiä, osa-aikaista siivoojaa sekä caddiemastereita. Lisäksi haemme vakituiseen työsuhteeseen huoltotyöntekijää/mekaanikkoa.

Golfin tuntemus lajina ei ole pakollista, mutta se katsotaan eduksi kaikissa tehtävissä. Aikaisempi työkokemus golfkentältä katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta hyvää asennetta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.Caddiemasterin tehtavissä edellytetään voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.

Hyvä sijaintimme mahdollistaa julkisen liikenteen käytön töihin saavuttaessa. Tarjoamme golfalan TES:n mukaisen palkkauksen, johon vaikuttaa luonnollisesti mahdollinen kokemuksesi toimialalta. Työajat vaihtelevat tehtävästä riippuen aikaisesta aamusta iltaan asti: kentänhoidossa työpäivä on tyypillisesti aamuisin eli iltapäivästä lähtien olet jo vapaalla. Caddiemaster-tehtävissä töitä tehdään kahdessa vuorossa ja siivoojan tehtävät painottuvat arkiaamuihin.

Mikäli olet valmis tulemaan ensi kesäksi monipuolisiin tehtäviin mukavaan työyhteisöön, niin lähetä cv sekä työhakemuksesi 31.1.2022 mennessä. Muista mainita sähköpostin otsikossa mihin tehtävään haet ja hakemuksessa koska pääsisit aloittamaan työtehtävät sekä alustava arvio siitä, kuinka kauan voisit meillä työskennellä. Lähetä hakemus: laura.hyona@tammer-golf.fi

Lisätietoja työtehtävistä:
Kenttämestari (kentänhoito)
Risto Lavander
Puh. 044 068 9027

risto.lavander@tammer-golf.fi

Palvelupäällikkö (caddiemaster ja siivooja)
Laura Hyönä
Puh. 040 858 2242
laura.hyona@tammer-golf.fi


Tammer-Golfin puolesta,

Markku Ignatius
toiminnanjohtaja